Telecom beheer

Telecom beheer

De Operationele ondersteuning voor telecom beheerders.

Door de snelle groei van de telefonie is er binnen bedrijven en organisaties vaak niet de tijd en kennis om het beheer van de telecomcontracten voldoende in te vullen. Omdat het ook een specifieke markt is, met de daarbij behorende functionaliteit, voorwaarden, kosten en tariefstructuren, heeft Maralex een dienst ontwikkeld waarbij kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en vooral service centraal staan.

Gedurende de contractperiode zijn wij uw aanspreekpartner voor al uw telecomzaken! Wij zijn de helpdesk voor uw telecom beheerder(s). Maar ook voor het aansluiten van nieuwe abonnementen of het verlengen van uw contract kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de aansluiting of verlenging voor u!

Ook geven wij aanbevelingen omtrent het routeren van verkeer en bewaken wij uw contractvoorwaarden. Een jaarlijkse toetsing van het contract aan de marktconformiteit behoort standaard tot de dienstverlening van het beheer.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen! Relaties van Maralex krijgen automatisch een toegangsaccount tot onze website.

Bewustwording van de kosten.

Bewustwording van kosten leidt tot sturing op besparing van de communicatiekosten! Houdt kosten in de hand door interne doorbelasting. Maralex kan uw organisatie ondersteunen bij het inrichten van de elektronische facturatie, rapportage- en controlesystemen (managementinformatie) en/of bij het operationele beheer van de telecommunicatie. Indien gewenst ontvangt u gedurende de contracts periode maandelijks een analyse van uw aansluitingen. Door middel van de gedetailleerde rapportage van uw factuurgegevens geven wij u inzicht in het gebruik.

Focus op uw core business.

Door het beheer van uw telefonie uit te besteden kunt u zich blijven richten op uw core business en bent verzekerd van optimale ondersteuning.
Wij maken dan ook graag een afspraak om samen van gedachten te wisselen over de rol die Maralex voor u en uw organisatie kan betekenen.