Bereikbaarheidscheck

Bereikbaarheidscheck

Uw bereikbaarheid is u veel waard. U heeft geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur, betrouwbare infrastructuur en de opleiding en coaching van uw medewerkers. Alles helemaal op orde zou u zeggen, maar hoe bereikbaar bent u nu werkelijk?

Maralex-Advies heeft een unieke bereikbaarheidstest ontwikkeld. U geeft in het aanmeldformulier een minimale hoeveelheid gegevens op en vervolgens gaat de volledig geautomatiseerde bereikbaarheidscheck onvermoeibaar aan het werk. U bepaalt hoe vaak uw organisatie gedurende een vooraf ingestelde periode gebeld wordt. Uw medewerkers krijgen een telefoontje binnen en horen een vriendelijke korte boodschap waarop ze reageren met het indrukken van een willekeurige toets. Zo simpel is het. Na een week zijn alle testresultaten bekend en ontvangt u een overzichtelijk en uitgebreid rapport dat u duidelijk maakt hoe het met uw bereikbaarheid is gesteld. Helemaal kosteloos voor u maar zeer waardevol voor uw organisatie.

Bent u nieuwsgierig naar hoe dit rapport eruit ziet, download dan hier een voorbeeld rapport. Er is een gratis check(Free) en een uitgebreide check(MaX). De verschillen tussen deze twee staan in de onderstaande tabel. Maakt u gebruik van een keuze menu, zoals kies 1 voor spoed, dan is dit geen probleem. In het aanmeld formulier kunt u aangeven welke keuze u wilt testen.